Sport, Ştiri locale

Directorul sportiv Bokor János părăseşte Sepsi OSK

Clubul Sepsi OSK și directorul sportiv al clubului, Bokor János, au convenit luni, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Varianta oficială a Clubului, anunţată pe pagina de Facebook, este că Bokor a renunţat la această funcție „din motive personale”. 

Sepsi OSK îi mulţumeşte lui Bokor János pentru munca pe care a depus-o la club și îi urează mult succes în continuare în carieră.

Publicitate

După ce sezonul trecut se clasa pe locul 6 în Liga 1, cea mai bună performanţă din istoria clubului, Sepsi OSK a trecut prin mai multe transformări în această vară.

După plecarea lui Eugen Neagoe, de la Sfântu Gheorghe au plecat şi mai mulţi jucători de bază, iar acum clubul rămâne şi fără directorul sportiv. În ceea ce priveşte transferurile, Sepsi n-a impresionat la acest capitol, aducând la echipă mai mulţi jucători din ligile inferioare ale unor campionate medii din Europa.

Sepsi OSK începe noul sezon vineri, 12 iulie, de la ora 18:30, în deplasare cu FC Voluntari.

Bokor reacționează: „Principiile mi-au fost încălcate”

„Vreau să le urez succes băieților. Mă voi bucura când vor câștiga, voi suferi când vor pierde. Asta a fost! Când principiile îmi sunt încălcate, trebuie să fac un pas înapoi. Nu pot accepta.

Fotbalul rămâne în ADN-ul meu, dar acum trebuie să acord mai mult timp familiei pentru că am lipsit din multe momente importante ale copilului meu. Trebuie să mă apuc și de afacere, care a căzut pe planul 3”, a declarat Bokor pentru GSP.ro.

Publicitate
Publicitate
banner we radio