Ştiri locale

Deşi a rămas fără sprijinul voluntarilor din Germania, Serviciul de Ajutor Maltez din Sfântu Gheorghe va face cadouri de sărbători persoanelor nevoiaşe

Serviciul de Ajutor Maltez din Sfântu Gheorghe a rămas, din cauza pandemiei, fără sprijinul de care beneficia în fiecare an din partea voluntarilor din Germania care trimiteau pachete cu cadouri în perioada sărbătorilor pentru persoanele nevoiașe.

Cu toate acestea, voluntarii organizației spun că se vor îngriji ca cei aflați în nevoie să primească daruri și să aibă parte de sărbători de iarnă liniștite.

Publicitate

„În anii trecuți am colaborat cu școli, cu grădinițe, anul ăsta nu prea. Avem colaborări, dar nu au nici ei posibilități. Deci am strâns niște sponsorizări, am reușit să cumpărăm lucruri pentru aceste pachete. Anul ăsta nici de la Serviciul de Ajutor Maltez din Germania nu primim, pentru că politica lor este că tot sprijinul pe care îl au este alocat oamenilor de acolo pe durata pandemiei. Noi ne-am pregătit să facem,pachetele, și săptămâna asta sunt voluntari care fac. Am cumpărat alimente și tot ce a fost în pachetele pe care le-am primit până acum, și vor fi, nu atât de multe, pentru că nu avem din ce, dar facem”, ne-a spus coordonatorul voluntarilor Serviciului de Ajutor Maltez din Sfântu Gheorghe, Székely Róbert.

Cei care doresc să ajute, pot face acest lucru sunând la numărul de telefon: 0735 226 690.   

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio