Ştiri locale

Dansatorii MegaCrew din Sfântu Gheorghe, 4 de DA la Românii au Talent

Sfântu Gheorghe merge mai departe în competiția talentelor, după ce dansatorii antrenați de Molnár Enikő au obținut 4 de „DA” în ediția de vineri seara a show-ului Românii au Talent.

Trupa MegaCrew, formată din 25 de dansatori cu vârste între 14 și 23 de ani, membri ai Asociației „Love to Dance” și ai Palatului Copiilor Sfântu Gheorghe, a urcat pe scenă cu un număr spectaculos de Street Dance – Hip Hop. Momentul i-a încântat pe cei 4 jurați care i-au trimis pe dansatorii din Sfântu Gheorghe mai departe în lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Publicitate

 

Cine sunt cei 25 de dansatori, cum a fost la preselecții și ce înseamnă participarea la Românii au Talent AICI.

Mihai Bobonete a clasat numărul în top 3 dansuri de pe scena Românii au Talent, iar Smiley a spus că trupa din Sfântu Gheorghe este „cea mai tare” pe care a văzut-o.

„Eu cred că e tare greu să faci sincron la 25 de persoane. Se vede foarte bine atunci când mișcările sunt făcute pe același timp, așa că vă felicit că ați reușit să ajungeți la performanța asta, să aveți sincronizarea asta perfectă. Bravo!”, a spus Andra la finalul momentului.

„Am văzut foarte multe grupuri care dansează, dar trebuie să vă spun că al vostru este de departe cel mai fain dans pe care l-am văzut pe scena de la Românii au Talent. De la sincron, la toate schemele pe care le-ați făcut, și energia pe care o transmiteți este una deosebită! Mi-a plăcut! La mine sunteți în top 3 dansuri, grupuri, merg pe mâna voastră”, a spus Mihai Bobonete.

„Până acum e cea mai tare trupă de dans pe care am văzut-o”, a spus Smiley.

Momentul poate fi urmărit AICI

Nu este pentru prima dată când dansatorii antrenați de Molnár Enikő participă la Românii au Talent. Anul trecut, Barbara Konnát, Nicole Anne Galang și Denisa Cernescu au cucerit juriul cu numerele lor și au obținut fiecare 4 de „Da”. Cu toate acestea, ediția de anul trecut a fost câștigată de Ana Maria Mărgean din Galați (Golden Buzz-ul Andrei). Fetița în vârstă de 11 ani a câștigat publicul cu numerele de ventrilocie, iar la final și-a adjudecat marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Show-ul Românii au Talent a reveni pe micile ecrane în data de 4 februarie, sezonul al 12-lea aducând schimbări în ceea ce privește echipa. La masa juriului au rămas Andra și Andi Moisescu, iar Florin Călinescu și Alexandra Dinu au fost înlocuiți de actorii Dragoș Bucur și Mihai Bobonete.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio