Meteo, Ştiri locale

VIDEO. Culturi de canabis descoperite în Covasna

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Covasna, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au ridicat aproape 1000 de plante de canabis, descoperite la locuințele unor bărbați din județul Covasna.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna, au efectuat la sfârșitul acestei săptămâni două percheziţii domiciliare. Au fost vizate locuinţa şi reşedinţa unei persoane, de 64 de ani, bănuite de cultivare ilicită de plante de canabis.

Publicitate

Din investigații a reieșit că persoana în cauză ar fi cultivat, începând cu luna martie a acestui an, plante de canabis.

În urma cercetărilor și a percheziţiilor, au fost descoperite două culturi de canabis în aer liber, fiind ridicate 959 de plante de culoare verde – olive și semințe de canabis. Două persoane, de 64 și 71 de ani, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de cultivare fără drept a drogurilor de risc.

În activități au fost angrenați și  polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna.

(IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio