Ştiri locale

Covăsneni reţinuţi pentru 24 de ore. Au agresat un bărbat şi i-au distrus poarta de la curtea casei din răzbunare

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vâlcele și Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe efectuează cercetări într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiției raportată la infracțiunea de distrugere și lovirea sau alte violențe.

Astfel, în noaptea zilei de 03.02.2021, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vâlcele au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un tânăr de 24 ani, din localitatea Hetea, a fost agresat de către un bărbat, iar alți trei bărbați i-au distrus poarta care face accesul în curtea casei sale.

Publicitate

Polițiștii îi bănuiesc pe cei patru bărbați că ar fi săvârșit faptele pe motiv că tânărul de 24 de ani a sesizat organele de poliție cu privire la săvârșirea anterior a unei alte infracțiuni.

În baza probatoriului administrat în cauză, s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a doi dintre cei 4 bărbați, în vârstă de 44 ani, respectiv de 25 ani, urmând ca aceștia să fie prezentați organelor judiciare competente pentru luarea măsurilor legale.

Precizăm faptul că reținerea pentru 24 de ore este o măsură preventivă reglementată de Codul de Procedură Penală și nu poate înfrânge principiul prezumției de nevinovăție.

(IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio