Info Trafic

Circulaţie îngreunată marţi dimineaţă în judeţul Covasna de gheaţa de pe carosabil. Explicaţiile prefectului Sebastian Cucu

UPDATE ora 14:00

Administratorul drumurilor naţionale din judeţul Covasna, amendat de Poliţie pentru că n-a curăţat drumul de gheaţă. Detalii AICI.

Publicitate

___________________

Circulaţia rutieră a fost îngreunată, marţi, pe două drumuri naţionale din judeţul Covasna – DN 11 şi DN 12, din cauza mai multor tamponări şi a maşinilor neechipate corespunzător pentru perioada de iarnă, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

Purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin, a declarat că în cursul acestei dimineţi traficul rutier a fost blocat pe DN11 Târgu Secuiesc – Braşov, în zona localităţii Ozun, unde în intervalul orar 5,20 – 6,15 au avut loc patru tamponări, nesoldate cu victime. Potrivit acesteia, problemele au fost create din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă şi maşinilor neechipate corespunzător cu anvelope de iarnă. În zonă se circulă în prezent pe un singur fir, alternativ.

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate şi pe DN12, la km 11+500 de metri, la ieşirea din municipiul Sfântu Gheorghe spre Braşov, după ce un autovehicul a rămas imobilizat pe carosabil din motive tehnice, iar în zonă s-a format coloană de maşini.

Având în vedere atenţionarea meteorologică de vreme rea emisă ieri de Administraţia Naţională de Meteorologie, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu viteză adaptată condiţiilor meteo-rutiere şi să se intereseze, înainte de a pleca la drum, în privinţa vremii şi a traseului care urmează a fi parcurs.

Publicitate
Publicitate
banner we radio