Ştiri locale

CCI Covasna aşteaptă înscrieri pentru o nouă ediție a Galei „Tânărul întreprinzător al anului”. Ceremonia va fi transmisă pe Facebook

Cei mai buni tineri antreprenori din judeţul Covasna vor fi premiaţi săptămâna viitoare, în cadrul Galei „Tânărul întreprinzător al anului”, organizată de Asociaţia Junior Business Club şi Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna.

Titlul reprezintă recunoaşterea oficială a performanţelor antreprenorilor cu vârste sub 35 de ani, care au înregistrat succese în activitatea economică, şi care pot fi consideraţi exemple remarcabile pentru noua generaţie.

Publicitate

Înscrierile se pot face până în data de 15 decembrie, iar selecţia se va face pe baza rezultatelor financiare ale firmelor deţinute de tineri, sau la care sunt asociaţi, aferente anului fiscal 2019.

„Vor fi premiați cei mai buni întreprinzători tineri, asociați semnificativi la societăți comerciale, sau cei care activează ca Persoane Fizice Autorizate din județul Covasna, pe baza rezultatelor financiare aferente anului fiscal 2019. Firmele înscrise trebuie să aibă profit la sfârșitul anului 2019! Nu sunt eligibili acei antreprenori care au devenit asociați/acționari prin preluarea/cumpărarea acțiunilor/părților sociale unei companii care este prezentă pe piață de 5 ani, dacă preluarea/cumpărarea acțiunilor/părților sociale este mai recentă de 5 ani”, subliniază organizatorii.

Antreprenorii se pot înscrie în baza unui formular completat și trimis la adresele de e-mail: ccicov@ccicov.com sau juniorbusinessclub@yahoo.com.

De asemenea, propuneri pentru titlul „Tânărul antreprenor al anului” pot fi făcute şi de terţe persoane, prin transmiterea numelui întreprinzătorului, al firmei, cota de participare la capitalul social, adresa firmei, numărul de telefon, adresa de e-mail şi pagina web, împreună cu o scurtă descriere a firmei.

Festivitatea de premiere se mută în mediul online

Decernarea premiilor va avea loc în data de 17 decembrie, începând cu ora 18:00, însă pe fondul restricţiilor impuse pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2, în acest an ceremonia se va desfășura exclusiv online, urmând să fie transmisă pe pagina de Facebook Junior Business Club.

Ajunsă la a 11-a ediţie, Gala adună laolaltă anual zeci de tineri care desfăşoară afaceri în diverse domenii de activitate, cum ar fi turism, IT, design sau alimentaţie publică.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio