Info Trafic, Ştiri locale

Au fost montate separatoare de sens din beton între Braşov şi Hărman

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a montat separatoare de sens, din beton, pe DN11, între Braşov şi Hărman.

Compania Naţională de Drumuri a monstat separatoarele la cererea prefectului şi a Poliţiei Braşov, după ce în urmă cu câteva săptămâni patru oameni au murit pe acest drum într-un grav accident rutier.

„S-au montat separatoare de sens pe o lungime de 3,5 kilometri. Acestea pot salva vieţi şi pot duce la evitarea unor accidente grave. Nimic nu este mai important decât viaţa unui om. Mă bucur că, împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, care au cerut de mai multe ori montarea acestor separatoare, am reuşit să rezolvăm această problemă. Vrem să se circule în siguranţă pe drumului din judeţul Braşov. În următoarea perioadă vor fi identificate şi alte zone periculoase şi se vor lua măsurile ce se impun”, a declarat prefectul Braşovului, Mihai Rasaliu, citat de adevarul.ro.

Porţiunea de DN11 care leagă Braşovul de Hărman este considerată una periculoasă. Drumul este drept, iar şoferii merg de multe ori cu viteză mare.

Decizia montării separatoarelor a fost luată după ce în 16 decembrie, în zonă s-a produs în accident rutier în care au murit patru oameni. Tragedia a fost produsă de o şoferiţă care nu s-a asigurat când a schimbat banda de mers.

FOTO. Patru persoane au murit într-un accident la Hărman

 

Publicitate
banner we radio