Ştiri locale

Aproape 30.000 de bilete vândute la Ștrandul din Sfântu Gheorghe în sezonul trecut

Ștrandul municipal din Sfântu Gheorghe a avut în cursul anului trecut încasări de 445.200 lei, bani proveniți din vânzarea biletelor de acces în incinta complexului.

Conducerea Sepsi ReKreativ, societatea care administrează bazele de agrement și sportive ale Primăriei Sfântu Gheorghe, ne-a precizat că în perioada iunie-septembrie 2018 au fost vândute, în total, 327 pachete pentru familii (doi adulți + 3 copii); 12.846 bilete standard pentru adulți; 14.632 bilete cu reducere (sub 18 ani și peste 60 ani / persoane cu dizabilități), respectiv 1.887 bilete de acces după ora 16:00. Dintre acestea, cele mai multe s-au vândut în luna august, fiind înregistrate încasări de 345.000 lei.

Publicitate

„Anul trecut, în lunile iunie și în iulie a plouat foarte mult, iar în august a fost caniculă, și asta se vede în cifre. Depindem foarte mult de condițiile meteo”, ne-a precizat directorul Sepsi ReKreativ, Bodor Lorand.

Noutăţile din acest sezon

Acesta a mai precizat că, față de anul trecut, vara aceasta clienții vor avea la dispoziție o gamă mai variată de mâncăruri, inclusiv pizza, astfel încât să nu fie necesară părăsirea complexului pentru a lua masa în oraș.

De asemenea, prețurile au rămas neschimbate, astfel că biletul de intrare standard costă 20 lei, cel pentru persoanele sub 18 ani și peste 60 de ani costă 8 lei, pachetul pentru familii (doi adulți + 3 copii) costă 56 lei, iar biletele vândute după ora 16:00 costă 15 lei.

Duminică, 16 iunie, are loc petrecerea de deschidere oficială a acestui sezon la Ştrand. Detalii AICI.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio