Ştiri locale

Duminică e Party la Ștrandul din Sfântu Gheorghe

Concursuri, muzică, ateliere handmade, un castel gonflabil dar și premii și surprize, toate îi așteaptă duminică, 16 iunie, începând cu ora 10:00, pe cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de serviciile puse la dispoziție de Ștrandul municipal din Sfântu Gheorghe, la petrecerea de deschidere oficială a sezonului estival.

Complexul operat de Sepsi ReKreativ este deschis zilnic, între orele 10:00 și 20:00, și este dotat cu cinci piscine – un bazin de înot cu adâncimea de 2,32 m, unul pentru copii, având adâncimea de 0,40 m, un bazin de 1,20 m, dar și unul cu tobogan și un altul „de senzații”, ambele cu o adâncime de 1,10 m.

Publicitate

Prețurile au rămas neschimbate

Prețurile nu s-au schimbat față de anii trecuți, astfel că biletul de intrare standard costă 20 lei, cel pentru persoanele sub 18 și peste 60 de ani costă 8 lei, iar pentru închirierea unui șezlong clienții vor plăti 8 lei. De asemenea, cei care vizitează mai des complexul au posibilitatea de a cumpăra abonamente cu 9 sau 15 intrări, prețurile fiind cuprinse între 101 și 216 lei.

Ștrandul municipal s-a deschis publicului în data de 1 iunie și se va închide la începutul lunii septembrie.

Mai multe detalii despre program, tarife și regulamentul de acces pot fi aflate pe site-ul Sepsi Rekreativ, www.rekreativ.club/net/strand-ro.

Publicitate
Publicitate
banner we radio