Ştiri locale

Ziua porților deschise la Grădinița „Benedek Elek”

Sub genericul „Ziua Porţilor Deschise”, Grădinița cu Program Prelungit  „Benedek Elek” din Sfântu Gheorghe a organizat pe 23 martie o serie de activităţi la care au fost invitaţi atât părinți actuali și viitori cât și alte persoane interesate de acțiunea noastră.

Porțile au fost deschise între orele 9 – 11 pentru noii prieteni!

Publicitate

Cadrele didactice de la secția română au întâmpinat călduros părinții, bunicii, frații mai mici, în sălile de grupă, spunându-le acestora cât de importante sunt rutinele și deprinderile care se formează în programul zilnic al copilului.

Alături de noi a fost și d-na inspector școlar Florica Nica.

„Atelierul fanteziei” (desen, pictură, jocuri de masă), amenajat de d-na prof. înv. preșc. Diana Damian, în sala portocalie, a fost deschis pe toată durata porților deschise.

La Grupa Prietenilor, grupa mijlocie, educatoarele Lidia Zămosteanu și Margareta Bordoiu și la Grupa Albinuțele, grupa mare, prof. înv. preșc. Simona Dumbravă Brezoianu s-au desfășurat, în prezența invitaților, activități demonstrative: o activitate matematică – joc logico matematic „Trenul cu o diferență”, Biblioteca, Știință, Artă „Trenulețul veseliei” și o activitate integrată, în care copiii au fost încurajați să experimenteze, să pună întrebări, să spună ce simt.

Copiii noștri au fost vizibil impresionați, reacționând cu un cumul de comportamente: bucurie, uimire, curiozitate. Căutau privirea părinților și a doamnelor educatoare pentru confirmarea acțiunilor.

Ușile au fost deschise pentru vizitarea grădiniței împreună cu d-nele educatoare Mihaela Roșca și Lidia Zămosteanu – săli de grupă, sala de mese, sala de sport, holuri, grupuri sanitare, cabinete.

În încheiere, invitații au vizionat filmul grădiniței „Când nucul s-a sădit aici”.

Din impresiile părinților:

„Eu, personal, m-am bucurat foarte mult de ocazia de a vedea activitatea desfășurată de dumneavoastră și cred că după această vizită apreciez și mai mult efortul d-nelor educatoare de a ne educa micile comori. Vă mulțumesc pentru toată răbdarea, afecțiunea și entuziasmul de care dați dovadă! Numai așa în continuare! Abia aștept ocazia viitoare de a vă vedea în acțiune”.

„A fost foarte frumos, mi-a făcut mare plăcere să văd grădinița, pe d-nele educatoare cu ce mare interes îi educă pe copii. Vă mulțumesc frumos.”

A fost o zi de neuitat, impresionantă și utilă în care toți, copii și adulți, am fost importanți!

Educatoare Lidia Zămosteanu

\"DSCN1583\" \"DSCN1579\" \"DSCN1551\"

Publicitate
banner we radio