Ştiri locale

Ziua Porţilor Deschise la AJOFM Covasna

În data de 10 decembrie 2016, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Covasna aniversează 18 ani de activitate, pe parcursul cărora s-a dezvoltat pentru a se adapta necesităților societății actuale.

Cu această ocazie, în data de 13 decembrie 2016, organizăm „Ziua portilor deschise”.

Publicitate

Prin acest eveniment se doreşte consolidarea încrederii clienţilor A.J.O.F.M. şi a potenţialilor clienţi în serviciul public de ocupare, precum şi evidenţierea diversităţii acţiunilor desfăşurate în cadrul Agenţiei.

De asemenea, „Ziua porţilor deschise” este organizată pentru a oferi posibilitatea tuturor beneficiarilor serviciilor oferite de către A.J.O.F.M., respectiv angajatori, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, reprezentanţi ai societăţii civile (reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale, elevi, studenţi etc.) să cunoască, din interior, modul în care îsi desfăşoară activitatea Agenţia. Astfel, se are în vedere stabilirea unui contact mai bun cu cetăţenii.

Persoanele interesate sunt aşteptate marţi, 13 decembrie 2016, la sediul AJOFM Covasna din Sfântu Gheorghe, strada gen. Grigore Bălan nr. 14 unde, la ora 9,30, va avea loc şi o conferinţă de presă.

Kelemen Tibor

Director executiv AJOFM Covasna

 

Publicitate
banner we radio