Ştiri locale

Ziua de mişcare a pompierilor covăsneni

Evenimentul sportiv va avea loc timp de 24 de ore

Cu ocazia aniversării la 13 septembrie a Zilei Pompierilor din România şi a împlinirii a 166 de ani de la eroicele lupte din Dealul Spirii, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mihai Viteazul” al județului Covasna, alături de Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România – sucursala Covasna vor organiza miercuri, începând cu ora 9.00, Ziua de mişcare a pompierilor Covăsneni”.

Evenimentul sportiv va avea loc timp de 24 de ore, în perioada 10 septembrie, ora 9.00 – 11 septembrie, ora 9.00, pe strada Oltului din municipiul Sfântu Gheorghe, între intersecţia străzilor Podului şi Oltului şi până la clădirea Administraţiei Publice Locale şi înapoi.

Ziua de mişcare a pompierilor Covăsneni” constă în desfăşurarea unor activităţi sportive, tip ştafetă de alergare, mers pe bicicletă, mers pe role sau skateboard, pe durata a 24 de ore neîntrerupt, circa 15-25 minute de participant.

Sub sloganul „Ne mişcăm pentru noi, ne mişcăm pentru sănătate, ne pregătim pentru comunitate”, 128 de pompieri covăsneni vor participa la acest maraton de mişcare.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Plt. Marian-Marius Tolvaj

Publicitate
banner we radio