Ştiri locale

Zilele Sportive Sfântu Gheorghe nu vor mai avea loc în acest an

După o analiză atentă a unei situații de suprapuneri de programe, organizatorii Zilelor Sportive au decis să anuleze evenimentul din acest an şi să-l reprogrameze pentru anul viitor. Astfel ediția din acest an, anunțată deja pentru perioada 22-24 septembrie, nu va mai avea loc.

Ultimele ediții ale Zilelor Sportive au dovedit că pentru acest eveniment de amploare, care pune orașul în mișcare, locația principală cea mai adecvată este Piața Libertății cu Parcul Elisabeta. Anul acesta era planificată o reconfigurare a locațiilor în așa fel încât să poată fi incluse cât mai multe evenimente sportive, iar programele să fie și mai accesibile publicului larg.

Publicitate

Începând cu a doua jumătate a lunii august, Piața Libertății va găzdui însă, timp de mai bine de o lună, inclusiv în perioada planificată pentru Zilele Sportive, o expoziție de fotografie de amploare, de renume internațional, care va ocupa o parte semnificativă a pieței.

După analiză situației ivite, organizatorii Zilelor Sportive au decis să nu mai organizeze evenimentul în acest an, nedorind să perturbe buna desfășurare a nici unuia dintre cele două programe.

Scopul Zilelor Sportive rămâne neschimbat: să promoveze sportul, mișcarea, modul de viață sănătos, să pună orașul în mișcare. Totodată să creeze un cadru ideal prin care asociațiile și cluburile sportive să se prezinte publicului, să recruteze noi membri, să se cunoască între ele. Programele variate ale evenimentului să ofere o experiență reală și de neuitat atât sportivilor amatori cât și celor profesioniști.

Organizatorii doresc ca Zilele Sportive din Sfântu Gheorghe să revină anul viitor cu o ediție demnă de cele anterioare, cu resurse umane și materiale adecvate, cu programe variate și colorate, organizate în centrul orașului.

Nemes Áron,
Organizator principal al Zilelor Sportive

Publicitate
banner we radio