Ştiri locale

FOTO. Zeci de poliţişti şi pompieri covăsneni au făcut curăţenie în ziua „Let’s do it, Romania!”

O echipă de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna s-a alăturat sâmbătă sutelor de voluntari, în acțiunea „Ziua Mondială a Curățeniei” inițiată de mișcarea socială „Let’s do it, Romania!”.

Polițiștii s-au înarmat cu saci și mănuși și au strâns deșeurile de pe o porțiune a malului râului Olt, în Sfântu Gheorghe.

„Considerând că fiecare dintre noi este responsabil de protejarea mediului înconjurător, oamenii în uniformă s-au alăturat acestei inițiative din dorința de a ajuta pentru un județ mai curat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin.

De asemenea, salvatori din cadrul Detașamentului Sfântu Gheorghe și Secției Târgu Secuiesc ale ISU Covasna s-au alăturat celorlalți participanți la ofensiva împotriva gunoaielor aruncate necorespunzător şi curăţarea arealelor naturale din zona localităților Balvanyos și Sfântu Gheorghe.

„Prin această modalitate pompierii covăsneni şi-au adus contribuţia la refacerea ecosistemului şi, implicit, la protejarea naturii, dovedind că sunt alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor specifice ci şi în acest domeniu”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj.

 

Publicitate
banner we radio