Ştiri locale

„Yoga Brunch” – hrană pentru minte, trup și suflet, în weekend la Sfântu Gheorghe

O sesiune revigorantă de yoga, exerciții de centrare și calmare a minții, urmate de un brunch plin de ingrediente sănătoase, toate îi așteaptă pe cei care vor participa în weekend la a doua ediție „Yoga Brunch”, organizată la Sfântu Gheorghe.  

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 17 iulie, începând cu ora 09:00, la cafeneaua Csíra din strada Ciucului nr.21, și se adresează tuturor persoanelor, chiar și celor care nu au practicat yoga niciodată.

Publicitate

Ședința este susținută de Gabi Chirilă, instructor atestat, și cea care a adus acest concept la Sfântu Gheorghe, după ce, spune ea, în urmă cu aproape 7 ani s-a îndrăgostit de yoga într-una dintre călătoriile sale în Noua Zeelandă.

„Mi-a venit ideea să organizez un Yoga Brunch la Sfântu Gheorghe în momentul în care am fost la Csíra pentru prima dată, adusă de o prietenă. În momentul în care am pășit acolo mi-am spus că locul respectiv are o energie atât de frumoasă și este un loc atât de bine așezat pentru o ședință de yoga, apoi le-am gustat și mâncarea și am spus: asta e! Așa s-a născut ideea”, ne-a spus Gabi Chirilă într-un interviu la We Radio.

„Ne dorim să transformăm Yoga Brunch într-un ritual de self-care lunar”

Primul Yoga Brunch a fost organizat la finalul lunii trecute, în preajma Zilei Internaționale Yoga, care este marcată anual în data de 21 iunie, iar evenimentul s-a bucurat de un real succes astfel încât organizatorii au decis să-l transforme în tradiție.

„Pentru că ne-am simțit foarte bine la Yoga Brunch de Ziua Internațională Yoga am decis să-l transformăm într-un ritual de self-care lunar, unde să avem grijă de noi pe toate planurile: corp-minte-suflet și…papile gustative (…) Evenimentul începe cu o sesiune de yoga în care ne centrăm, detoxificăm corpul, echilibrăm mintea, sufletul. După aceea, ca o surpriză, avem o degustare de preparate bune și naturale. Oricine ar trebui, măcar din curiozitate, să vină să încerce”, ne-a mai spus instructoarea, potrivit căreia numărul locurilor este limitat, putând participa cel mult 18 persoane, iar rezervările se fac pe principiul „primul plătit, primul servit”.

Taxa pentru participarea la acest eveniment este de 75 de lei, preț care include atât ședința de yoga, cât și preparatele pe care le vor servi participanții după ședința de yoga.

Cei interesați pot face rezervări la numărul 0744 459 502, iar detalii despre ședințele de yoga și evenimentele viitoare pot fi aflate accesând pe pagina de Facebook YOGAbi.

Evenimentul de sâmbătă va începe cu o ședință de yoga, de la ora 09:00, urmată de o degustare de dulcețuri, începând cu ora 10:30, și de un brunch vegan începând cu ora 10:45.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio