Ştiri locale

Workshop în premieră găzduit de RGT România la Sfântu Gheorghe

Ready Garment Technology România, parte a grupului Dr. Bock Industries (DBI), a găzduit la sediul din Sfântu Gheorghe un Workshop cu tema „RGT România vă prezintă strategiile din domeniul sustenabilității, care ne ajută să mărim vânzările către clienții noștri”.

Acest Workshop face parte din șirul evenimentelor având aceeași temă realizate deja anul acesta în Italia și Bulgaria.

Publicitate

Workshop-ul a vizat prezentarea tehnologiilor inovatoare versus cele convenționale și provocările pe care firmele le au în domeniul designului vestimentar.

Acest workshop a oferit un forum pentru designeri și echipele tehnice din cadrul firmelor participante, asigurând ocazia unui schimb reciproc de experiențe, cele mai bune practici și idei legate de dezvoltarea de produse, de la planificare la execuție, în urma unor strategii sustenabile.

Ideea de sustenabilitate, promovată și de către RGT România, a reprezentat și principalul subiect al evenimentului, invitaților fiindu-le prezentate noile tehnologii și inovații folosite în domeniul tratamentelor din domeniul textil.

Agenda evenimentului a cuprins diverse prezentări susținute de reprezentanții RGT România şi ai grupului DBI: Ema Alexa – Head of Key Account Management Apparel, Egemen Topaloglu – Head of Operations Treatments, Giovanni Bruno – Head of Production RGT Italia, precum şi de invitații speciali: Peter Maier din partea Lilienweiss GmbH (Germania) și Luca Guiotto – reprezentant Zaitex (Italia).

Prezentările teoretice au fost urmate și de demonstrații practice, precum și de vizita facilității de tratamente din Sfântu Gheorghe.

La eveniment au participat 12 firme din domeniul confecțiilor, atât producători în sistem lohn și semilohn, cât și proprietari de branduri proprii.

Printre participanți s-au numărat companii ca LRO (Sfântu Gheorghe), S’Mode (Târgu Secuiesc), Artifex, Pandora Prod, Simiz Fashion, Ro-Design, Texdata, acestea din urmă din Focșani, Biancospino (Breaza), Ring Textile (Buzău), Caremil (Roman), Târnava (Sighișoara), Euroconf (Sibiu).

După succesul celor trei Workshop-uri deja susținute în acest an de grupul DBI, va urma și Ucraina, grupul de firme având în Ucraina două facilități de producție pantaloni și o facilitate de tratamente.  

Publicitate
Publicitate
banner we radio