Ştiri

Wizz Air măreşte numărul de zboruri de pe Aeroportul Brașov

Potrivit BoardingPass, compania Wizz Air se pregăteşte să zboare mai des pe rutele operate spre și dinspre Aeroportul Internaţional Brașov-Ghimbav, scrie transilvania365.ro.

În perioada 13 iulie – 14 septembrie 2024, frecvența de operare a rutei Dortmund – Braşov – Dortmund va fi de patru zboruri pe săptămână, faţă de două câte sunt în momentul de faţă. Cele două zboruri suplimentare vor fi operate în zilele de marți și sâmbătă, completând programul actual care include curse aeriene în zilele de joi şi duminică.

De asemenea, de la finele lunii octombrie 2024, Wizz Air va creşte frecvența rutei Londra (LTN) – Braşov – Londra, de la trei la patru zboruri săptămânale. Acestea vor fi efectuate în fiecare zi de marți, joi, sâmbătă și duminică.

Biletele pentru aceste zboruri sunt puse deja în vânzare pe site-ul companiei.

Suplimentarea numărului de zboruri a fost discutată încă de la începutul acestui an, în cadrul întâlnirilor pe care oficialii Wizz Air le-au avut cu directorul general al AIBG, Constantin Albu, şi cu conducerea Consiliului Judeţean Braşov atât la sediul Aeroportului Braşov, cât şi la Adunarea Generală a Asociaţiei Aeroporturilor din România.

Publicitate
banner we radio