Ştiri

WhatsApp pregătește un update prin care va fi economisit spațiul de stocare al telefonului

WhatsApp, cea mai utilizată aplicație de mesagerie din lume, plănuiește o nouă schimbare ce îi va bucura pe mulți utilizatori, întrucât îi va ajuta să gestioneze mai bine spațiul de stocare al telefonului.

Să trimiți imagini și videoclipuri e foarte simplu prin intermediul aplicației WhatsApp, însă acestea sunt salvate automat în telefon, motiv pentru care memoria gadget-ului se poate umple imediat. WhatApp plănuiește, însă, un update, prin care utilizatorii vor putea să identifice cu ușurință fișierele care sunt dublate, care ocupă prea mult spațiu ori care sunt nefolositoare și să le șteargă imediat, în încercarea de a salva spațiu.

Publicitate

Această funcție va permite utilizatorilor să vadă, de asemenea, și fișierele care au fost redirecționate de mai multe ori, dar și să le sorteze în funcție de mărime.

Opțiunea poate fi găsită cu ușurință, accesând setările din aplicație, iar apoi alegând opțiunea de stocare și date, după care „gestionează spațiul de stocare”. Meniul ar trebui să apară imediat după ce ați dat click.

Funcția va fi lansată pentru utilizatori săptămâna aceasta, au anunțat reprezentanții WhatsApp. Aceasta este utilă pentru utilizatorii aplicației de mesagerie, întrucât nici iOS și nici Android nu oferă asemenea opțiuni detaliate, astfel că este mult mai dificil să ștergi anumite fișiere.

Publicitate
banner we radio