Ştiri

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane. Lista dispozitivelor care vor deveni incompatibile cu aplicația de mesagerie

De la 1 noiembrie, WhatsApp, cea mai utilizată aplicație de mesagerie, va înceta să mai funcționeze pe anumite telefoane care au versiuni vechi de Android ori iOS, potrivit Daily Star.

Aplicația nu va mai putea fi utilizată pe 43 de modele de telefoane, care funcționează cu Android 4.0.4 sau altele mai vechi ori cu iOS 9 sau alte sisteme de operare mai vechi.

Publicitate

Modelele de telefoane care vor deveni incompatibile cu WhatsApp:

  • Samsung Galaxy S3 Mini, Trend II, Trend Lite, Core, Ace 2
  • LG Optimus F7, F5, L3 II Dual, F7 II, F5 II
  • Sony Xperia
  • Huawei Ascend Mate and Ascend D2
  • Apple iPhone SE, 6S, and 6S Plus

WhatsApp a introdus mesajele care dispar în noiembrie 2020, o funcție ce permite trimiterea de texte, imagini și alte suporturi media care vor fi șterse automat după 7 zile. În prezent este testată o nouă funcție numită Mesaje Vizualizate o dată (View Once messages).

Ce înseamnă asta mai precis? Destinatarul poate vizualiza fotografia sau videoclipul primit, care va dispărea imediat după închiderea mesajului. Aceste tipuri de mesaje nu beneficiază de notficările cu preview pe ecran. Mesajele View Once pot fi trimise atât în chaturile individuale, cât și în cele de grup.

Publicitate
banner we radio