Ştiri locale

Weradio.ro, site-ul de ştiri nr.1 din judeţul Covasna!

În luna iunie, când We Radio Sfântu Gheorghe a împlinit 2 ani de la prima emisiune pe 91 FM şi de la lansarea site-ului www.weradio.ro, ascensiunea portalului nostru web a continuat şi ne-a adus noi cifre de trafic record!

După mai multe luni consecutive de creştere continuă, www.weradio.ro a înregistrat în luna iunie un record de 52.574 de vizitatori unici (conform trafic.ro), fiind cel mai accesat portal de ştiri din judeţul Covasna. Numărul de vizitatori weradio.ro a fost în luna iunie de peste 3 ori mai mare decât al principalului site concurent de limba română, însă am depăşit inclusiv site-urile locale de limba maghiară, iar pentru asta vă mulţumim!

Publicitate

\"trafic

De asemenea, postările de pe pagina noastră de Facebook au ajuns în luna iunie la un număr de peste 200.000 de utilizatori ai acestei reţele de socializare, cu un engagement (likes, comments, shares) într-o singură săptămână mai mult decât dublu faţă de celelalte pagini media din judeţ la un loc!

\"reach\"

Important de menţionat este faptul că toate postările s-au viralizat „organic”, de la utilizator la utilizator, fără să intervenim în promovarea lor contra-cost pe Facebook.

Ţinem să vă mulţumim pentru încrederea acordată şi pentru faptul că ne sunteţi alături în fiecare zi, atât pe 91FM, cât şi pe www.weradio.ro sau pagina noastră de Facebook!

\"Engagement\"

Publicitate
Publicitate
banner we radio