Ştiri locale

weradio.ro, liderul site-urilor de ştiri din judeţ şi în luna noiembrie

Site-ul postului We Radio Sfântu Gheorghe a fost şi în luna noiembrie liderul site-urilor de ştiri din judeţul Covasna, ocupând această poziţie în 5 din ultimele 6 luni.

După două luni consecutive pe primul loc printre site-urile de ştiri ale judeţului Covasna, în luna noiembrie ne-am menţinut această poziţie, depăşind din nou site-urile concurente din presa locală, atât cele de limbă română cât şi de limbă maghiară (conform monitorizării realizate de trafic.ro).

Publicitate

Astfel, www.weradio.ro a fost vizitat în luna noiembrie de aproape 45.000 de vizitatori unici, numărul de vizitatori fiind de aproape 3 ori mai mare decât al principalului site concurent de limba română, iar pentru asta vă mulţumim!

\"trafic-noiembrie\"

Postările paginii noastre de Facebook au avut un reach total în luna noiembrie de aproape 1 milion de utilizatori, în aceeaşi perioadă materialele video de pe pagina noastră de Facebook fiind văzute de peste 260.000 de ori.

De asemenea, engagementul total al paginii noastre de Facebook (likes, shares, comments) a fost de peste două ori mai mare decât al celorlalte pagini media locale la un loc.

\"reach-fb\"

\"engagement-fb\"

Important de menţionat este faptul că toate postările s-au viralizat „organic”, de la utilizator la utilizator, fără să intervenim în promovarea lor contra-cost pe Facebook.

Ţinem să vă mulţumim pentru încrederea acordată şi pentru faptul că ne sunteţi alături în fiecare zi, atât pe 91FM, cât şi pe www.weradio.ro sau pagina noastră de Facebook!

Publicitate
banner we radio