Ştiri locale

weradio.ro încheie anul pe primul loc în topul site-urilor de ştiri din judeţ

Site-ul postului We Radio Sfântu Gheorghe a fost şi în luna decembrie liderul site-urilor de ştiri din judeţul Covasna, ocupând această poziţie în 6 din ultimele 7 luni ale anului trecut.

În luna decembrie ne-am menţinut această poziţie, depăşind din nou site-urile concurente din presa locală, atât cele de limbă română cât şi de limbă maghiară (conform monitorizării realizate de trafic.ro).

Astfel, www.weradio.ro a fost vizitat în luna decembrie de aproape 36.000 de vizitatori unici, numărul de vizitatori fiind de peste 2 ori mai mare decât al principalului site concurent de limba română, iar pentru asta vă mulţumim!

\"trafic-weradio-decembrie\"

Postările paginii noastre de Facebook au avut un reach total în luna decembrie de peste 1,6 milioane de utilizatori, în aceeaşi perioadă materialele video de pe pagina noastră de Facebook fiind văzute de peste 500.000 de ori.

De asemenea, engagementul total al paginii noastre de Facebook (likes, shares, comments) a fost cât al celorlalte pagini media locale la un loc.

\"fb-reach-decembrie-2016\"

 

 

\"fb-engagement-decembrie-2016\"Important de menţionat este faptul că toate postările s-au viralizat „organic”, de la utilizator la utilizator, fără să intervenim în promovarea lor contra-cost pe Facebook.

Ţinem să vă mulţumim pentru încrederea acordată şi pentru faptul că ne sunteţi alături în fiecare zi, atât pe 91FM, cât şi pe www.weradio.ro sau pagina noastră de Facebook!

Publicitate
banner we radio