Ştiri locale

Weradio.ro, a doua lună consecutivă cel mai vizitat site de ştiri din judeţul Covasna!

În luna iulie 2016, când e plin sezon de concedii şi vacanţe pentru mulţi dintre noi, site-ul www.weradio.ro a reuşit să se menţină la un nivel ridicat în ceea ce priveşte cifrele de trafic.

Astfel, portalul postului We Radio a înregistrat în luna iulie un număr de 39.727 de vizitatori unici (conform trafic.ro), fiind cel mai accesat portal de ştiri din judeţul Covasna dintre cele monitorizate.

Publicitate

Numărul de vizitatori weradio.ro a fost în luna iulie de aproape 3 ori mai mare decât al principalului site concurent de limba română, însă am depăşit inclusiv site-urile locale de limba maghiară, iar pentru asta vă mulţumim!

\"trafic

De asemenea, postările de pe pagina noastră de Facebook au avut un reach total în luna iulie de peste 600.000, cu o creştere de 9% faţă de luna precedentă.

O creştere spectaculoasă au înregistrat materialele video de pe pagina noastră de Facebook, care au fost văzute de peste 123.000 de ori (creştere de 69% faţă de luna iunie).

\"trafic

Important de menţionat este faptul că toate postările s-au viralizat „organic”, de la utilizator la utilizator, fără să intervenim în promovarea lor contra-cost pe Facebook.

Ţinem să vă mulţumim pentru încrederea acordată şi pentru faptul că ne sunteţi alături în fiecare zi, atât pe 91FM, cât şi pe www.weradio.ro sau pagina noastră de Facebook!

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio