Ştiri locale

Weekendul viitor are loc Târgul de Toamnă în centrul orașului Sfântu Gheorghe

În acest an va avea loc a 12-a ediţie a tradiționalului Târg de Toamnă în centrul orașului Sfântu Gheorghe. Seria de evenimente organizate de Casa de Cultură „Kónya Ádám” se va desfășura în perioada 30 septembrie – 2 octombrie.

Pe lângă târgul tradițional, unde fermierii, micii producători și meșteșugarii locali își vor oferi produsele, va avea loc și o varietate de activități culturale și de familie. Vineri, 30 septembrie, formația Bordó Sárkány din Debrecen va da startul evenimentelor din acest an cu o atmosferă specială, începând cu ora 16:00. Trupa din Ungaria va susţine și un concert pe scena din Piața centrală la ora 19:00.

Publicitate

Pe parcursul Târgului de Toamnă vor fi numeroase activități pentru copii, inclusiv sculptarea de dovleci, concert pentru cei mici și spectacol de teatru de păpuși.

Programul cultural, care va include concerte, activități pentru copii, teatru de păpuși, pantomimă și spectacole folclorice, se va încheia duminică, 2 octombrie, cu un concert al formației Parno Graszt, la ora 19:00.

Organizatori: Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Casa de Cultură „Kónya Ádám”

Publicitate
Publicitate
banner we radio