Ştiri locale

We Radio vă mulţumeşte pentru noi recorduri de trafic în mediul online!

Ascensiunea site-ului weradio.ro, începută în primele luni ale acestui an, a continuat şi în luna mai, când portalul postului We Radio Sfântu Gheorghe a atins noi cifre record. În acelaşi timp, şi numărul celor care ascultă We Radio online este într-o continuă creştere, lucru care ne responsabilizează şi mai mult şi pentru care vă mulţumim.

După trei luni consecutive cu aprox. 24.000 de vizitatori unici lunar pe www.weradio.ro (lider detaşat al site-urilor media de limba română din judeţ), luna mai ne-a adus un record de 37.162 de vizitatori unici.

Publicitate

De asemenea, ziua de 16 mai a consemnat un record zilnic greu de atins şi depăşit. Într-o singură zi, site-ul www.weradio.ro a fost accesat de 13.423 de vizitatori unici, de asemenea un record al site-urilor media de limba română din judeţ.

\"record

Demonstrăm astfel o constanţă foarte ridicată şi un progres continuu în ceea ce priveşte numărul de oameni care ne au ca sursă principală de informaţii.

Postările paginii noastre de Facebook au ajuns în luna mai la un număr de peste 155.000 de utilizatori unici cu un engagement (likes, comments, shares) în ultima săptămână din luna mai cât aproape toate celelalte pagini media din judeţ la un loc, în condiţiile în care suntem cea mai „tânără” pagină de Facebook din media locală, cu nici doi ani de activitate!

Important de menţionat este faptul că toate postările s-au viralizat „organic”, de la utilizator la utilizator, fără să intervenim în promovarea lor contra-cost pe Facebook.

Ţinem să vă mulţumim pentru încrederea acordată şi pentru faptul că ne sunteţi alături în fiecare zi, atât pe 91FM, cât şi pe www.weradio.ro sau pagina noastră de Facebook!

\"Engagement

Publicitate
Publicitate
banner we radio