Ştiri locale

We Love Running – Campanie de conştientizare a importanţei mişcării!

UPDATE

Pentru că joi seară vom organiza evenimentul din centrul oraşului de sărbătorire a titlului de campioni naţionali la baschet feminin pentru echipa locală Sepsi Sic, ne vedem nevoiţi să mutăm pentru vineri seară, la aceeaşi oră 19, tot în faţa stadionului din Simeria, întâlnirea \”tehnică\” în care vom discuta despre campania We Love Running, urmând ca de luni, 4 aprilie, să pornim antrenamentele! Vă aşteptăm aşadar vineri seară, de la ora 7, în faţa Stadionului! Mulţumim pentru participare şi înţelegere!

____________________________________________________

We Radio Sfântu Gheorghe, prin trei dintre colegii noştri – Vlad, Adi şi Dönci –, se alătură iniţiativei tânărului sportiv Cătălin Vrabie şi pornesc într-o campanie de antrenamente pentru alergare şi conştientizare a importanţei mişcării!

Campania are ca scop pregătirea tuturor celor care doresc, de preferat oameni sedentari care vor să facă mişcare, pentru participarea la proba de ştafetă a Semimaratonului Sfântu Gheorghe din 1 octombrie 2016 (3 x 7km de alergare pe străzile din oraş).

Cei care s-au săturat de un stil de viaţă sedentar, care simt nevoia de mişcare, dar n-au avut motivaţia şi curajul să o facă până acum, au şansa de a lua parte la această campanie prin care ne vom antrena împreună timp de 6 luni pentru a lua parte la Semimaratonul Sfântu Gheorghe!

Cătălin Vrabie este absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sporturi Montane şi are la activ participarea la zeci de concursuri de alergare – de la curse scurte până la maratoane pe aproape toate suprafeţele de concurs – de la asfalt la trasee montane.

Dacă vrei să ni te alături în acest demers, lasă-ne un mesaj pe pagina de Facebook a evenimentului (Click AICI), sau vino să discutăm detaliile în data de 1 aprilie, la ora 19, în faţa Stadionului Municipal din cartierul Simeria.

Publicitate
banner we radio