Meteo

Prognoza meteo pentru toată săptămâna: Vreme frumoasă în primele zile, dar ploi spre sfârşitul săptămânii

Vremea va fi caldă şi frumoasă la începutul săptămânii, dar norii îşi fac apariţia spre sfârşitul intervalului mai întâi în partea de sud şi sud-est, iar în weekend în majoritatea zonelor.

LUNI Vremea se va menține caldă și predominant frumoasă. Cerul va fi variabil în regiunile estice, iar seara și noaptea și în cele nordice, în timp ce în restul teritoriului și a intervalului va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, iar pe parcursul zilei temporar și la cote mai reduse în zona montană și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 , 18 grade pe litoral și 25 de grade in Maramures, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 grade în estul Transilvaniei – unde pe arii restrânse se va produce brumă și 15 grade pe litoral. Izolat, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

Publicitate

MARTI Vremea va fi în continuare caldă și predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări la începutul intervalului în regiunile nord-estice, iar spre sfârșitul acestuia în cele sud-estice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 18…19 grade pe litoral și 24…25 de grade în vest și nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general între 2 și 14 grade. Cu totul izolat, dimineața și noaptea, în zonele joase de relief vor fi condiții de ceață.

MIERCURI Vremea caldă și predominant frumoasă va persista. Cerul va prezenta înnorări în prima parte a zilei în regiunile sudice, iar seara și noaptea cu precădere în cele sud-estice -unde pe spații mici, trecător vor fi posibile ploi slabe, în timp ce în restul teritoriului va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 18..19 grade pe litoral și 25 de grade in nordul Crisanei si in maramures, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 15 grade, ușor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

JOI Vremea se va menține caldă, în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile sudice, centrale și la munte, unde pe arii restrânse va ploua slab, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 24 de grade, iar cele minime între 2 și 14 grade.

DE VINERI PANA DUMINICA Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice perioadei, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată la început în regiunile sudice și la munte, apoi și în restul zonelor.

 

Publicitate
banner we radio