Sport

Eugen Neagoe (Sepsi OSK): „Vreau să fim respectaţi şi trataţi cu aceeaşi unitate de măsură”

 

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, abordează cu optimism meciul cu Dinamo Bucureşti, programat luni seară, la Braşov, în cadrul etapei 20 a Ligii I de fotbal.

Eugen Neagoe a declarat că se aşteaptă la un meci greu, însă Sepsi OSK a demonstrat în repetate rânduri, inclusiv în recenta partidă disputată săptămâna trecută cu CFR Cluj, că poate juca bine.

Publicitate

„Indiferent de adversarul pe care îl întâlnim, pentru noi toate partidele sunt dificile şi importante. Anul acesta mai avem trei meciuri de disputat, dintre care două acasă, pe terenul de la Braşov, şi trebuie să facem tot ce depinde de noi să câştigăm. Ne dorim acest lucru, iar băieţii sunt conştienţi de importanţa fiecărui joc. Din păcate nu am putut veni de la Cluj cu puncte, deşi ne-am dorit mult acest lucru, dar şi din anumite motive, şi din cauza noastră nu am reuşit. Îmi doresc ca în ultimele trei jocuri din acest an echipa să arate o determinare şi mai mare şi vreau să practicăm un fotbal bun. Cred că am arătat acest lucru şi la ultimul meci, când am jucat împotriva CFR, care e pe primul loc, şi cred că în anumite momente ne-am ridicat la nivelul echipelor mari. Cred că băieţii au înţeles mesajele mele şi cred că putem să câştigăm împotriva oricărui adversar, totul depinde de noi. Dinamo e o echipă puternică, are jucători valoroşi, dar noi mergem luni să câştigăm acest joc şi sper să reuşim”, a declarat Eugen Neagoe.

Acesta a mai spus că doreşte ca Sepsi OSK să fie respectată, chiar dacă este o echipă mică, şi să fie tratată cu aceeaşi unitate de măsură precum cele mari, opinând că uneori arbitrajul a fost în dezavantajul echipei covăsnene. În context, s-a referit şi la controversatul gol înscris de CFR Cluj, în minutul 36 al partidei de săptămâna trecută.

„Nici în acest moment nu sunt convins că a fost gol. Nu ştiu cum a văzut arbitrul, ca să vadă acea fază trebuia să fie dincolo de linia de fund, dincolo de fanion. Eu nu cred, chiar sunt aproape sigur că el nu a văzut ce s-a întâmplat, dar asta a fost, nu trebuie să mai căutăm vinovaţi. De frică să nu greşească împotriva echipelor mari, anumiţi arbitri greşesc împotriva echipelor mici. Când e o decizie la limită, echipa mai mică are de suferit. Noi ne dorim să fim respectaţi şi trataţi la fel ca celelalte echipe, chiar dacă suntem o echipă mai mică. Suntem singura echipă care nu a primit niciun penalty, probabil e prima dată în istoria unui campionat când se întâmplă acest lucru. Nu vreau să caut vinovaţi, principalii vinovaţi suntem noi pentru situaţia actuală, că nu avem mai multe puncte şi nu suntem mai sus în clasament, dar ce vreau eu e să fim respectaţi şi trataţi cu aceeaşi unitate de măsură”, a mai spus acesta.

Mijlocaşul senegalez Issa Thiaw, care revine pe teren după o accidentare, a declarat că „Dinamo e o echipă bună, dar nu de speriat”.

„Am lipsit două luni, îmi pare rău că nu am putut ajuta echipa până acum. Eu zic că Dinamo e o echipă bună, dar nu de speriat. Noi mergem să câştigăm, ne trebuie puncte, suntem conştienţi de treaba asta şi sper ca luni seară cele trei puncte să rămână la noi”, a declarat Issa Thiaw, în cadrul conferinţei de presă.

Sepsi Sfântu Gheorghe a ajuns la opt meciuri consecutive în care nu a reuşit să marcheze în poarta adversă. După partida de săptămâna trecută cu CFR Cluj, pierdută cu 0-2, Sepsi se află pe locul al 12-lea, cu 12 puncte şi golaveraj 11-33.

Meciul cu Dinamo Bucureşti se va disputa luni seară, de la ora 20:45 pe stadionul Tineretului din Braşov.

(Agerpres)

Suporterii Sepsi OSK, invitaţi să ajute copiii nevoiaşi

Publicitate
Publicitate
banner we radio