Sport, Ştiri locale

Vlad Laşcu, două medalii de bronz la Europenele de Ju-Jitsu

Sportivul Vlad Laşcu, în vârstă de doar 17 ani, legitimat la CSM Sfântu Gheorghe şi antrenat de Petru  și Cristina Oltean, se întoarce acasă cu două medalii de bronz de la Campionatele Europene de Ju-Jitsu Seniori desfășurate  la Gliwice în Polonia în perioada 1-3 iunie. Tânărul sportiv a reuşit să urce de două ori pe podiumul de premiere la seniori la probele de fighting și ne-waza categoria -56 kg.

România se număra printre cele 22 de ţări participante  la aceste Campionate Europene de Ju-Jitsu Seniori la care au participat 316 sportivi.  România a participat cu un lot  compus din 7 sportivi dintre care doi sunt sportivii clubului C.S.M Sfântu Gheorghe – Vlad Lascu si Vasilică Bejenaru,  acesta din urma reușind să obțină  locul VII la proba de ne-waza seniori -94 kg.

Publicitate

„Doresc să felicit întreg lotul României care a participat la acest  eveniment. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de Vlad Laşcu, și au contribuit la aceste rezultate frumoase: CSM Sfântu Gheorghe, Federația Română de Arte Marțiale, Departamentul de Ju-Jitsu Romania, doamnei Dana Mortelmans, Tudor Moga, Tudor Mihăiță, sponsorului Tatami Fightwear România și în mod special părinților care au fost întotdeauna alături de el moral și financiar, presei locale care a mediatizat in permanență activitățile noastre”, ne-a declarat antrenorul Petru Oltean.

 

Publicitate
banner we radio