Ştiri locale

Vineri se deschide Ștrandul din Sfântu Gheorghe

Ştrandul din Sfântu Gheorghe se deschide pentru public începând cu data de 21 iunie, însă noul sezon aduce schimbări în ceea ce privește prețurile.

„Au crescut uşor prețurile pentru zilele lucrătoare, iar în weekend avem prețuri diferențiate, așa cum avem la SPA. Pregătim câteva surprize, printre care și un ștrand party în curând”, ne-a spus Albert Szidónia, directorul de vânzări al Sepsi ReKreativ.

Astfel, o intrare standard în timpul săptămânii pentru un adult costă 58 de lei (față de 56 de lei în urmă cu un an). Pentru copiii sub 18 ani, persoanele de peste 60 de ani şi adulții cu handicap un bilet întreg va costa în continuare 38 de lei, iar persoanele care se vor prezenta la ștrand după ora 16:00 vor plăti doar 32 de lei. În weekend, biletul standard costă 72 de lei, iar cele cu reducere pentru copii, persoanele de peste 60 de ani şi adulții cu handicap costă 48 de lei.

Pe baza cardurilor Sepsi, locuitorii orașului vor beneficia în continuare de tarife cu 50% mai mici la achiziționarea biletelor și abonamentelor, față de persoanele venite din alte localități, iar deținătorii cardurilor pentru familii numeroase vor avea reduceri cu 75% față de tariful standard, însă și copiii cu vârste sub 18 ani, persoanele cu vârste peste 60 de ani și adulții cu handicap mediu și ușor vor beneficia de reduceri.

Ștrandul va fi deschis în fiecare zi, între orele 09:00 și 20:00. Mai multe detalii despre program, prețuri şi oferte sunt disponibile online AICI. 

La fel ca în anii anteriori, ștrandul va fi deschis până în luna septembrie, sezonul urmând să se încheie înainte de începerea noului an școlar.        

Ștrandul municipal pune la dispoziția clienților 5 bazine cu apă încălzită, de diferite dimensiuni, cei mici fiind așteptați cu bazine pentru copii și tobogane.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio