Ştiri locale

Vineri are loc o nouă acţiune „Un milion de stele pentru nevoiași”

  1. În data de 13 octombrie, vineri cu începere de la ora 18 se vor aprinde candelele solidarității, fiecare flacără reprezentând simbolic o persoană care se confruntă cu neajunsurile şi excluziunea socială. Acțiunea oferă oportunitate oricărei persoane de a face un bine exprimându-se vizibil și arătând, în ciuda tuturor dificultăților, importanța comunității și interesul purtat celor în nevoie. Anul trecut campania a strâns 29.086 lei pentru persoanele nevoiașe aflate în grija Caritas Alba Iulia.

Donând, puteți ajuta la îngrijirea unui copil defavorizat, a unui tânăr cu dizabilități sau a unei persoane vârstnice bolnave. De exemplu: 20 de lei ajung pentru o masă caldă, 90 de lei ajung pentru o oră de îngrijire la domiciliu, 100 de lei ajung pentru o ședință de dezvoltare terapeutică, 170 de lei ajung pentru o zi de îngrijire într-un centru rezidențial.

Să arătăm că nu suntem indiferenți față de soarta semenilor noștri! Împreună putem ajuta și acum. Vă invităm să participați la eveniment vineri, 13 octombrie de la ora 18 în următoarele localități: Miercurea Ciuc, în Piața Majláth Gusztáv Károly; Odorheiu Secuiesc, în Piața Dávid Ferenc (parcul din cart. Beclean); Sovata, la Amfiteatru (Festivalul Dovleacului); Tîrgu-Mureş, în Piaţa Teatrului; Sângeorgiu de Mureș, în Piața Sfântul Gheorghe; Sfântu Gheorghe, în Piața Centrală; Târgu Secuiesc, în curtea Mănăstirii Minoriților; La Brețcu în data de 3 noiembrie, de la 17 sfânta liturghie în Biserica Sfântul Nicolae, iar de la ora 18 se vor aprinde candelele în Casa de Cultură.

Puteți dona și online pe pagina web caritas-ab.ro/voi-ajuta, sau în contul bancar:
IBAN: RO51 BTRL RONC RT05 4732 5701

Asociația Caritas Alba Iulia, CIF 4562770

Banca Transilvania SA

Un milion de stele.

Publicitate
banner we radio