Ştiri

Vin ninsorile! Prognoza meteo până la sfârşitul săptămânii.

Vremea se va menține caldă în toată țara cu maxime între 1 și 11 grade și minime între -2 și 6 grade Celsius. Până la finele saptămânii, însă, vremea se va răci: vântul se va intensifica și precipitațiile se vor înmulți.

Azi, deşi temperaturile scad uşor, vremea se va menţine caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nord şi centru, unde, izolat, vor mai fi precipitaţii slabe. La munte va continua să ningă, iar vântul rămâne alert. La amiază, maximele vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade Celsius.

Publicitate

Până la finele săptămânii, vremea se va răci treptat, iar duminică nu se vor mai depăşi 4 grade Celsius. Se înmulţesc şi precipitaţiile, la munte va ninge, iar în nord şi centru, ploile se vor transforma treptat în lapoviţă şi ninsoare. La munte se va depune un strat consistent de zăpadă, iar vântul va fi intens. Sâmbătă, ploile vor prefera sudul ţării, dar noaptea, acestea se vor transforma în ninsori, ce vor cuprinde şi regiunile estice şi centrale pe parcursul zilei de duminică. În plus, vântul va sufla cu putere şi va spulbera zăpada.

Publicitate
Publicitate
banner we radio