Ştiri

VIDEO. Primul trailer pentru Assassin\’s Creed. Va fi cel mai tare film al acestui sfarsit de an.

S-a lansat primul trailer pentru Assassin\’s Creed, iar imaginile sunt senzationale. Michael Fassbender si Marion Cotillard le aduc fanilor o poveste spectaculoasa, de neratat in cinema, la acest final de an.

Dupa cum arata primul trailer, Assassin\’s Creed va fi unul dintre cele mai asteptate filme ale acestui an. Fanii au reactionat foarte bine dupa lansarea trailerului, care a avut loc in emisiunea lui Jimmy Kimmel.

Publicitate

Il vedem pe Michael Fassbender care afla de la Marion Cotillar ca i-a fost declarata moartea si urmeaza sa fie trimis in trecut…in timpul Inchizitiei spaniole. Fassbender joaca rolul lui Callum Lynch, care are acces la amintirile lui Aguilar, unul dintre stramosii lui Callum Lynch, din Spania secolului XV, care face parte dintr-o societate secreta, cunoscuta ca Assassins.

Vizual, filmul arata incredibil de bine, cu o poveste originala, diferita de cele din jocuri, dar care pastreaza atmosfera din jocuri, atat de indragita de fani.

Assassin’s Creed urmeaza sa fie lansat in cinematografe pe 21 decembrie 2016 si are o distributie formata din Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson.

Publicitate
banner we radio