Ştiri locale

VIDEO. Un tânăr traficant de cocaină, prins în flagrant de poliţiştii covăsneni

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Covasna, au depistat un tânăr bănuit de trafic de cocaină.

La data de 17 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna au surprins un tânăr braşovean, de 20 de ani, pe raza municipiului Brașov, în timp ce ar fi ridicat, de la un transportator privat, un colet livrat prin intermediul unei firme de transport internațional.

Publicitate

Întrucât existau indicii că în interiorul pachetului se aflau substanțe interzise, polițiștii l-au condus la sediu, pentru continuarea verificărilor.

La controlul coletului, au fost descoperite, disimulate într-un ambalaj de patiserie, 70 de grame de cocaină fără aditivi, valoarea de piață a acesteia fiind estimată la 15.000 de euro.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Covasna, în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Operațiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiteriinfracțiunilor de introducere ilegală în țară de droguri de mare risc, traficcu droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc.

(IPJ Covasna)

Conform Jandarmeriei Braşov, “Gavriluț Ovidiu este subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu” Brașov din luna noiembrie 2018. Referitor la faptele pentru care a fost arestat preventiv, menționăm că nu aveam cunoștință despre acestea, însă instituția noastră va pune la dispoziția organelor abilitate absolut tot ceea ce este necesar pentru soluționarea cauzei. După rezolvarea contestației făcută de acesta la măsura arestării preventive pe 30 de zile va fi suspendat din funcție până la soluționarea cauzei.”

Foto/Video: DIICOT Covasna

Publicitate
banner we radio