Ştiri

VIDEO. Un şofer a intrat cu maşina într-un magazin Profi

Clienţii şi angajaţii supermarketului Profi din municipiul Suceava au trecut prin clipe de panică după ce un şofer începător a pierdut controlul asupra maşinii pe care o conducea şi a ajuns cu vehiculul în uşa magazinului.

În noaptea zilei de 18 iunie 2017, în jurul orei 22.50, Sergiu Alexandru, de 18 ani, din satul Sfântu Ilie, comuna suceveană Şcheia, în timp ce conducea autoturismul Audi pe bulevardul George Enescu, având direcţia de deplasare Nordic – Lidl, în momentul când a ajuns la intersecţia cu strada Aleea Jupiter, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns în parcarea din faţa magazinului Profi, unde a acroşat un autoturism Opel parcat.

Publicitate

În urma impactului deosebit de violent, automobilul parcat a ajuns într-unul din geamurile magazinului, băgând spaima în clienţii şi angajaţii aflaţi în interior în acel moment.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. În urma accidentului a rezultat doar avarierea celor două maşini, precum şi distrugerea unui geam al supermarketului.

„Un accident rutier s-a produs în municipiul Suceava, cu un autoturism care a lovit alte două maşini parcate. Una dintre ele a ajuns în vitrina unui magazin. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plutonierul adjutant Alin Găleată.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs acest accident.

https://www.youtube.com/watch?v=kI_Lcx6QHNU

Publicitate
banner we radio