Ştiri, Video

VIDEO. Un pacient nemulţumit a cerut înapoi şpaga dată medicului

Fiica unei paciente internate la Spitalul Făget, judeţul Timiş, nemulţumită de situaţia în care a ajuns mama sa, deşi a dat bani medicului, a cerut înapoi şpaga.

Femeia a fost operată de varice, iar fiica ei i-a dat medicului drept şpagă 100 de euro, pentru a se asgiura că mama sa este tratată cum trebuie.

Publicitate

Însă, în urma unor complicaţii, pacienta este nevoită să se interneze la Spitalul Judeţean Timişoara, aşa că fiica acesteia i-a cerut banii înapoi medicului, scrie Digi24.

Este vorba despre 100 de euro care, intre timp, au fost returnaţi.

Cei 100 de euro despre care e vorba în discuţia înregistrată cu camera ascunsă de fiica pacientei au fost între timp returnaţi.

– Mâine mă operez din nou în Timişoara, trebuie să mă deschidă din nou şi să mă cureţe şi am venit la dumneavoastră cu scopul de a-mi primi banii înapoi.

– Vă dau banii înapoi, dar nu mai ştiu ce bani mi-aţi dat.

– 100 de euro. Rana mamei mele este supra-infectată, ajunge spre cangrenă.

– Vă dau banii, fără nicio problemă, eu nu am cerut bani. Vă rog să mă înţelegeţi, dumneavoastră mi-aţi dat nişte bani şi săru’mâna, dar mi i-aţi dat dumneavoastră, eu nu v-am spus.

– Dar ştiţi că în mod normal nici nu trebuie să vă dăm bani…

– Eu vă aduc banii, mie îmi pare foarte rău de reacţia asta. Eu îmi amintesc că mama a venit şi am văzut-o primă dată într-o duminică. Vă daţi seama că am vrut să o ajut.

Publicitate
banner we radio