Ştiri locale

VIDEO. Teatrul Andrei Mureşanu a lansat noua stagiune în stradă

Stagiunea 2016-2017 a Teatrului „Andrei Mureşanu” (TAM) din Sfântu Gheorghe a fost deschisă pe data de 5 septembrie printr-un eveniment inedit organizat pe stradă, în cadrul căruia au fost prezentate secvenţe din mai multe spectacole.

Actorii teatrului au interpretat scurte fragmente din spectacolele „Doi galbeni”, „Orb de mină”, „Trei rupturi”, „7”, „Primăvara e încă departe – Toujours Ensemble” şi „Ieşire de urgenţă” în mai multe puncte aflate pe traseul dintre centrul municipiului şi sediul instituţiei.

Publicitate

Primul spectacol din noua stagiune, „Ieşire de urgenţă”, regizat de Casandra Topologeanu, va fi jucat pe 6 şi 7 septembrie. Pe 13 septembrie va avea loc premiera oficială a spectacolului „7” a lui Sebastian Marina, care a avut avanpremiera în stagiunea trecută, iar după premiera din 15 septembrie a spectacolului „Primăvara e încă departe – Toujours Ensemble” de Anca Visdei, realizat în colaborare cu Théâtre De L’égrégore din Franţa, va urma, în 29-30 septembrie, cea de-a patra premieră a lunii, „Jurnal de România – Sfântu Gheorghe”, în regia lui Carmen Vidu.

Publicitate
Publicitate
banner we radio