Ştiri locale

VIDEO. Sute de copii la Ziua Porților Deschise la IPJ Covasna

Peste 300 de copii s-au bucurat de activitățile organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Covasna, la Ziua Porților Deschise. Astfel, joi, 23 martie 2017, cei mici au avut ocazia să vadă o mică parte din activitatea poliției.

Timp de două ore, copiii au învățat de la specialiștii în criminalistică cum se amprentează o persoană, polițiștii de la rutieră le-au prezentat autospecialele din dotare, iar la finalul activității chiar s-au putut plimba cu autovehiculele poliției.

Publicitate

La activități au participat și reprezentanți din partea Asociației „Salvatore” din Sfântu Gheorghe, care le-au arătat celor mici cum trebuie să acorde primul ajutor. De asemenea, cei de la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Covasna au oferit participanților informații despre riscurile consumului de droguri.

De departe, atracția evenimentului au fost câinii de serviciu din dotarea poliției covăsnene. Copiii au putut să-i atingă și să își facă poze alături de ei, însă i-au putut vedea și în acțiune, cu ocazia demonstrației de intervenție tactică desfășurată de polițiști.

Ziua Porților Deschise a fost un eveniment organizat în contextul sărbătoririi „Zilei Poliției Române”. La data de 25 martie 2017 se sărbătoresc 195 de ani de existență a Poliției Române Moderne.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliție Marin Nicoleta

VIDEO:

FOTO:

\"Ziua \"Ziua \"Ziua \"Ziua \"Ziua \"Ziua \"Ziua \"Ziua \"Ziua \"cof\" \"cof\" \"sdr\" \"sdr\" \"sdr\"

Publicitate
banner we radio