Ştiri

VIDEO. Scene dramatice în Spania: un celebru matador a murit, în direct la TV, împuns de taur

Scene dramatice au avut loc in Spania, in timpul unei coride. In timp ce se afla in arena si urma sa faca un spectacol inedit, toreadorul Victor Barrio a fost impuns mortal cu coarnele de catre taur, potrivit stirileprotv.ro.

Barbatul a fost dus de urgenta la spital, insa nu a mai putut fi salvat. Ranile profunde i-au cauzat pierderi masive de sange, iar doctorii nu au mai putut face nimic. Barbatul avea un plaman perforat si o rana adanca in zona toracelui. Victor avea experienta de aproape 10 ani ca toreador si era foarte pasionat.

Publicitate

Sotia matadorului se afla in multime si a asistat neputincioasa la scenele tulburatoare, impreuna cu ceilalti spectatori. Acesta este primul matador cu experienta care moare, in timpul unei coride, in acest secol.

Prim ministrul Spaniei, Mariano Rajoy, a prezentat condoleante sotiei si familiei acestuia. Raquel Sanz, sotia toredadorului, se afla in stare de soc dupa ce a asistat la scenele sangeroase.

Noua editie a Festivalului de la Pamplona a facut deja primele victime. Cinci persoane au fost ranite in a doua zi a petrecerii, dupa ce cativa tauri au maturat tot ce le-a stat in cale. Cinci persoane au ajuns la spital cu rani, dupa ce au intrat in vizorul animalelor furioase. Cursele cu tauri reprezinta o parte traditionala a festivalului si au loc in fiecare dimineata a acestei sarbatori anuale, care se desfasoara pe parcursul a noua zile.

Publicitate
banner we radio