Ştiri locale, Video

VIDEO. Orbán Gábi nu ajunge în finala iUmor

Voturile publicului nu au fost suficiente pentru a-l trimite pe Orbán-Barra Gábor din Sfântu Gheorghe în marea finală iUmor – sezonul 8, alături de Anghel Constantin, Adrian Stoica și cățelușa Hurricane – câștigătorii primelor două ediții, care se luptă pentru premiul de 20.000 euro.

Teodora Nedelcu s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor publicului în cea de-a treia ediție a emisiunii. Concurenta a realizat unul dintre cele mai bune numere de umor negru, iar juraţii s-au declarat impresionaţi de calitatea glumelor ei.

Publicitate

În ediția difuzată sâmbătă seara, de la ora 20:00, trialistul covăsnean în vârstă de 31 de ani a reușit să „fure” doar două voturi – pe cel al lui Mihai Bendeac și pe al Deliei, care i-a și propus o colaborare, însă Cheloo nu s-a lăsat impresionat de moment. Juratul a declarat că un astfel de număr, pe cât de spectaculos, nu are ce căuta în finală.

„Nu mi s-a părut amuzant să sară cu bicicleta. Este periculos, tehnic, un sport exclusivist, ce vreți voi, dar nu amuzant”, a spus Cheloo după jurizare.

Umorul momentului a fost dat de reacțiile juriului și ale publicului în fața „schemelor” făcute pe scena iUmor.

Pentru numărul său, Orbán Gábi a avut nevoie de ajutor, pe care l-a primit în primă fază din partea lui Șerban Copoț, peste care a sărit de la înălțime cu bicicleta, și „l-a ratat”, aparent, la milimetru. A continuat să treacă deasupra lui cu roțile, după care și-a „parcat” bicicleta între picioarele prezentatorului.

În partea a doua a numărului, tânărul l-a chemat pe scenă pe Mihai Bendeac, pe care l-a invitat să se întindă pe jos cu un balon între coapse.

Juratul s-a speriat și s-a ferit chiar înainte ca trialistul să sară cu roata peste balon, însă s-a lăsat convins într-un final să participle la număr.

„Când l-am văzut pe Șerban pe scenă, nu mi s-a părut mult, de asta m-am dus liniștit (…) Când am văzut bicicleta aia… m-au luat durerile de burtă instantaneu. La un moment dat m-am mișcat de acolo, și m-am pus la loc, iar balonul l-a fixat așa, oarecum ochiometric. Păi la așa ceva fixezi ochiometric, ești nebun?”, a spus Bendeac după număr.

Delia s-a declarat impresionată de moment și i-a propus covăsneanului o colaborare.

„Maestre, ești de vis și aș vrea să colaborăm! Nu știu cum, în ce fel, unde ne antrenăm. Poate într-un clip, și o să fiu în locul lui Mihai, să vezi tu că reușesc!”, a spus Delia.

Orban Gabi este multiplu campion național la trial-bike și posesor a 3 recorduri omologate Guinness World Records.

În 2013 sportivul a participat pentru prima dată la „Românii au Talent”, iar în 2016 și-a încercat din nou norocul, și a reușit să îi impresioneze pe membrii juriului în preselecţii. Numărul pregătit atunci i-a adus un Golden Buzz din partea lui Andi Moisescu, și l-a propulsat direct în semifinala live.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio