Ştiri locale

VIDEO. Oferta turistică a judeţului Covasna, promovată prin intermediul unei companii aeriene

Oferta turistică a judeţului Covasna va fi promovată timp de două luni de zile prin intermediul unei companii aeriene româneşti, a declarat miercuri, preşedintele Consiliului Judeţean, Tamas Sandor.

Potrivit acestuia, în revista companiei, distribuită tuturor pasagerilor, apare sub titlul „Vizitează Covasna – un tărâm de vis” un articol de patru pagini scris în limbile română şi engleză despre destinaţiile turistice, mâncărurile tradiţionale şi modalităţile de petrecere a timpului liber în judeţul Covasna.

Publicitate

„Compania are peste 100 de trasee internaţionale, iar timp de două luni de zile fiecare pasager va primi un exemplar al revistei. Conform datelor companiei, între 400.000 şi 600.000 de oameni vor citi aceste articole. (…) Deja am primit mesaje de la oameni din Sfântu Gheorghe care au văzut această revistă în avion”, a declarat Tamas Sandor.

El a mai amintit, printre altele, faptul că autorităţile judeţene au demarat în urmă cu doi ani o campanie susţinută de promovare turistică a judeţului, în această perioadă fiind invitaţi în zonă peste 100 de ziarişti, bloggeri şi formatori de opinie pentru a testa oferta şi a o face cunoscută pe canalele lor de comunicare.

Consiliul Judeţean a declarat anul 2017 „Anului turismului în judeţul Covasna”, propunându-şi ca sub acest generic să atragă mai mulţi turişti, dar şi să sprijine o serie de iniţiative şi investiţii în acest domeniu.

Potrivit datelor statistice, anul trecut judeţul Covasna a fost vizitat de aproape 98.000 de turişti, iar numărul total al nopţilor petrecute în unităţile de turism din judeţ a fost de 520.478, cel mai mare din ultimii cinci ani, în creştere cu aproape 40.000 faţă de anul anterior.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio