Ştiri

VIDEO. Laura Bretan a lăsat din nou fără cuvinte juriul de la „America’s Got Talent”

UPDATE! Visul româncei Laura Bretan este tot mai aproape de a se realiza. Fetiţa de 14 ani, care a reuşit să cucerească şi America, a trecut mai departe şi s-a calificat în semifinale la showul ”America’s Got Talent”, după ce a fost votată de public. Laura a făcut un pas important spre marele premiu în valoare de un milion de dolari.

_____________

Publicitate

Laura Bretan, adolescenta în vârstă de 14 ani care a câştigat sezonul trecut de la \”Românii au talent\”, a făcut din nou spectacol la “America’s Got Talent”, unde jurații nu au contenit cu laude la adresa ei, potrivit libertatea.ro.

Marți seara, aceasta a urcat din nou pe scenă pentru audițiile live din semifinala “America’s Got Talent”, unde a uimit din nou cu vocea ei puternică.

Laura a interpretat cântecul de “The Prayer”, pimind numai cuvinte de laudă și ovații care au făcut-o să plângă de emoții.

„Dumnezeule, în jumătate din melodia asta te-ai transformat în altcineva. De unde vine vocea aceasta? Este atât de incredibilă și de puternică…Tremur”, i-a spus Mel B, jurata care i-a dat butonul de aur.

„Din acest motiv facem acest show, ca să putem să găsim oameni ca tine. Ești o persoană atât de specială și de talentată. Ne-ai terminat cu vocea ta. Sunt atât de impresionat și atât de fericit pentru tine”, i-a spus și mogulul Simon Cowell, unul dintre cel mai dur jurați.

„Ceea ce mi se pare absolut fabulos e faptul că cu cât ai note mai grele, mai provocatoare cu atât devii mai bună…Este de necrezut. Mi s-a zbârlit pielea pe mine”, a spus și Heidi Klum.

Publicitate
Publicitate
banner we radio