Ştiri locale

VIDEO. S-a deschis pârtia mare de schi de la Şugaş Băi. Program şi preţuri

În staţiunea Şugaş Băi, aflată la opt kilometri de municipiul Sfântu Gheorghe, a fost pusă sâmbătă în funcţiune şi cea de-a doua pârtie de schi. Aceasta are o lungime de peste 550 de metri, un grad de dificultate mediu şi este dotată cu schi-lift.

În staţiune mai există o pârtie de schi pentru copii şi începători, în lungime de aproape 250 de metri. Turiştii au la dispoziţie şi un centru de închiriere a echipamentelor de schi şi snowboard, un bar, instructori de schi, precum şi curse periodice de transport în comun pe ruta Sfântu Gheorghe – Băile Şugaş.

Programul de funcţionare a pârtiei este de luni până joi, între orele 15,00 şi 20,00, vineri între orele 15,00 – 21,00 iar sâmbătă şi duminică, precum şi în vacanţa de iarnă a elevilor, între orele 9,00 şi 21,00.

În judeţul Covasna mai există încă două pârtii de schi funcţionale, una în oraşul staţiune Covasna, şi una la Valea Mare, cea din urmă realizată printr-o investiţie privată.

Cea de la Covasna are două tronsoane, de 400 metri lungime, cu un grad de dificultate uşor şi de 1.000 de metri lungime, cu un grad de dificultate mediu.

Pârtia este închisă luni, de marţi până vineri funcţionează între orele 15,00 – 21,00, iar în weekend şi în perioada vacanţei de iarnă între orele 10,00 şi 21,00.

Pârtia de la Valea Mare, aflată nu departe de oraşul Întorsura Buzăului, este dotată cu un schi-lift cu 70 de locuri şi instalaţie de nocturnă, iar la baza ei a fost amenajat un pub pentru turişti. Aceasta este deschisă între orele 12,00 şi 21,00 de luni până joi şi între orele 9,00 – 21,00 de vineri până duminică.

(Agerpres)

Vezi AICI VIDEO LIVE de pe pârtie şi toate detaliile despre program şi preţuri.

 

Publicitate
banner we radio