Ştiri

VIDEO. Filmul „Suicide Squad” a debutat pe primul loc în box office, cu încasări record pentru luna august

„Suicide Squad”, cel mai recent film produs de Warner Bros, inspirat din universul benzilor desenate DC Comics, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, doborând recordul de încasări pentru un lungmetraj lansat în luna august, informează Le Nouvel Observateur.

Potrivit cifrelor anunţate duminică de compania Exhibitor Relations, acest film, regizat de David Ayer şi produs cu un buget de 175 de milioane de dolari, a obţinut în weekendul de debut încasări de 135 milioane de dolari. Performanţa este remarcabilă, întrucât acest film a avut parte de unele dintre cele mai dure recenzii şi cronici de film din întregul an, potrivit News.ro.

Publicitate

Precedentul record de încasări pentru un film lansat în luna august aparţinea peliculei „Guardians of the Galaxy”, care a obţinut în weekendul său de debut, în 2014, încasări de 94,3 milioane de dolari.

„Suicide Squad” a fost cel mai aşteptat blockbuster al acestei veri, însă pelicula a avut parte de recenzii negative şi extrem de dure. Joe Morgenstern de la The Wall Street Journal a spus că filmul este „un atac direct faţă de tot ceea ce reprezintă divertismentul”, David Edelstein de la The New York Times a spus că este „cel mai prost dintre cele mai proaste filme făcute vreodată”, iar Amy Nicholson de la MTV a afirmat că pelicula reprezintă ”două ore de umplutură lipsită de sens”.

Filmul „Suicide Squad”, regizat de David Ayer, îi are în rolurile principale pe actorii Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Cara Delevingne, Ben Affleck şi Scott Eastwood. Pelicula a avut premiera în Statele Unite pe 5 august, în aceeaşi zi având loc şi premiera pe marile ecrane din România.

Filmul „Jason Bourne”, cel mai recent lungmetraj din franciza omonimă, a pierdut poziţia de lider pe care a ocupat-o săptămâna trecută şi a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 22,7 de milioane de dolari. Filmul „Jason Bourne”, regizat de Paul Greengrass, este cel de-al patrulea opus din franciza omonimă, o serie ce prezintă aventurile unui spion de elită din CIA, care suferă de amnezie şi este dat în urmărire de agenţia americană. De această dată, protagonistul, interpretat de actorul Matt Damon, este acuzat de directorul CIA, interpretat de Tommy Lee Jones, că vrea să dezvăluie informaţii ultrasensibile, făcând publice o serie de date secrete.

Comedia „Mame bune şi nebune/Bad Moms”, cu Mila Kunis, Kristen Bell, Jada Pinkett Smith şi Christina Applegate în rolurile principale, s-a menţinut pe locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 14,2 milioane de dolari de vineri până duminică. În această comedie nonconformistă, trei mame sunt hotărâte să renunţe la prejudecăţi, în favoarea distracţiei.

Publicitate
Publicitate
banner we radio