Sport, Ştiri locale, Video

VIDEO. Eugen Neagoe este noul antrenor al echipei Sepsi OSK

 

Conducerea clubului de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a prezentat marţi dimineaţă noul antrenor al echipei, în persoana experimentatului Eugen Neagoe.

Conferinţa de presă o puteţi urmări integral mai jos:

Publicitate

Conform wikipedia, Eugen Neagoe (n. 22 august 1967, la Cornu, Dolj) a fost, printre altele, şi secundul lui Victor Pițurcă la Echipa națională de fotbal a României. În cariera de fotbalist, Eugen Neagoe a jucat pe postul de atacant. A evoluat în 165 de meciuri în prima divizie, marcând 35 de goluri, și a adunat meciuri și în campionatele Ungariei, Ciprului și Greciei. A cucerit ca jucător în două rânduri Cupa României.

Ca antrenor principal, Eugen Neagoe a antrenat următoarele echipe: Universitatea Craiova (2005), Pandurii Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, ASIL Lysi, din nou Universitate Craiova (2009), Aris Limassol, Nea Salamis şi CSM Politehnica Iaşi. Ca antrenor secund a făcut parte din stafful lui Victor Piţurcă la echipele: Steaua, Universitatea Craiova (2010), Al-Ittihad, dar şi la naţionala României.

În sezonul trecut, Eugen Neagoe a antrenat CSM Politehnica Iași cu care a terminat pe locul 7 în Liga 1, încheind pe primul loc Play-out-ul sezonului.

Următoarea partidă pentru Sepsi OSK va avea loc sâmbătă, de la ora 18, pe Stadionul Tineretului din Braşov împotriva Gaz Metan Mediaş.

 

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio