Ştiri

VIDEO. Delia a lansat videoclipul piesei „Cine m-a făcut om mare\”

Delia a lansat videoclipul noului single „Cine m-a făcut om mare“. Piesa a fost compusă chiar de către Delia, versurile fiind inspirate de tranziţia sa de la copilărie la maturitate.

Una dintre cele mai îndrăgite piese cântate şi scrise chiar de artistă, „Cine m-a facut om mare“, are parte şi de un videoclip emoţionant. Videoclipul piesei prezintă o întâlnire dintre „Delia Mare“ şi „Delia Mică“, interpretată de o fetiţă pe nume Catinca. Clipul este regizat de Vlad Feneşan,care a lucrat alături de Delia si la transpunerea în imagini a piesei „Doar pentru tine“.

Publicitate

„«Cine m-a facut om mare» este o piesă scrisă într-un moment sensibil. E pentru copilul Delia, pentru fetiţa care îşi dorea să fie om mare. Ea creşte… şi îşi dă seama că partea cea mai frumoasă a vieţii a trecut deja şi vrea înapoi la copilărie. Confortul copilăriei, căldura mamei, lipsa oricărei griji, entuziasmul tipic vârstei, inocenţa şi totodată curajul nebun sunt lucruri de care la maturitate nu uiţi“, spune Delia.

„E un cântec trist, la care recunosc…mi-a dat o lacrimă când l-am scris. Cumva e un cântec de dragoste în care îţi doreşti ca persoană iubită din prezent să îţi suplinească nevoile şi cum de fapt nimeni nu poate să fie ca mama şi ca tata“, completează ea. „Îmi hrănesc sufletul cu părţi din mine mai vechi. Le reactivez atunci când mă simt om prea mare. Am plâns când am compus melodia «Cine m-a făcut om mare». Eu nu pot să fiu decât subiectivă. Mie îmi place să cred că nu am fost un copil problemă, cred că am fost neînţeleasă“, a mai zis Delia la finalul lunii septembrie.

„Cine m-a făcut om mare“ este una dintre cele mai îndrăgite melodii de pe albumul „Deliria“. Piesa a adunat zeci de coveruri cu zeci de mii de vizualizari pe YouTube, în concerte fiind cântată la unison cu toţi cei aflaţi în public.

Piesa „Cine m-a făcut om mare“ este cel de-al cincilea single extras de pe albumul „Deliria“, material discografic lansat la începutul lunii aprilie, în cadrul concertelor „Welcome to Deliria“, anterior fiind lansate piesele „1234 (Unde dragoste nu e)“, „Gura ta“ (feat Deepcentral), „Ce are ea“ si „Da, mamă“. Pe cel de-al patrulea album al artistei se găsesc şi colaborările cu Taxi („Atât de trist“) şi Carla’s Dreams („Cum ne noi“), dar şi piese noi ca „Ce zodie eşti?“ (feat Marius Moga) sau „Fulg“.

Publicitate
Publicitate
banner we radio