Ştiri locale

Comprimate ecstasy, ridicate de poliţiştii covăsneni

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Covasna şi procurorii D.I.I.C.O.T. au ridicat 61 de comprimate de ecstasy de la membrii unei grupări infracţionale. Trei persoane au fost reţinute şi ulterior arestate preventiv, pentru operaţiuni ilegale cu droguri de mare risc.

La data de 11 martie 2016, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna şi procurorii  D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna au surpins în flagrant delict membrii unei grupări infracţionale, în timp ce comercializau 61 de comprimate de ecstasy.

Publicitate

Ulterior, au fost efectuate şi două percheziţii domiciliare în municipiul Sfântu Gheorghe.

La acţiune au participat şi poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Braşov şi cei de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad.

Vezi >>> AICI <<< video din timpul reţinerilor şi perchezitiilor.

În cauză, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani, doi din Sfântu Gheorghe şi un cetăţean maghiar, sunt bănuiţi că ar fi introdus în ţară în mod ilegal, droguri de mare risc.

În urma activităţilor, au fost confiscate 61 de comprimate de ecstasy şi a fost indisponibilizat un autoturism.

Cei trei au fost conduşi la audieri, iar ulterior au fost prezentaţi Tribunalului Covasna care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere ilegală în ţară, punere în vânzare şi deţinere de droguri de mare risc, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio