Ştiri

VIDEO. Armin van Buuren revine la Untold. Când se pun în vânzare noi bilete

Celebrul Dj olandez Armin van Buuren revine pentru a treia oara la festivalul Untold, care se va desfasura între 3-6 august in Cluj-Napoca.

In plus, pe pagina de Facebook a evenimentului au fost anuntate, alaturi de van Buuren, primele nume confirmate, printre care se numara Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell si Martin Garrix.

Publicitate

De asemenea, vineri vor fi puse in vanzare alte 10.000 de abonamente pentru a treia editie a festivalului.

„10.000 de abonamente se vor pune in vanzare vineri, 27 ianuarie, ora 18:00, la pretul de 385 de lei + taxe”, au anuntat organizatorii pe reteaua sociala.

Primele 11.000 de abonamente pentru Untold 2017 au fost puse in vanzare pe 26 noiembrie anul trecut si s-au epuizat in trei minute. Alte 15.000 de bilete au mai fost puse in vanzare pe 9 decembrie 2016.

La editia de anul trecut, Armin van Buuren, in varsta de 40 de ani, si-a surprins publicul si a mixat pe una dintre scenele festivalului aproape sapte ore.

Dimitri Vegas & Like Mike au participat si ei la ambele editii de pana acum ale festivalului, iar Hardwell a mixat si anul trecut la Untold, cand a urcat pe scena purtand tricoul echipei nationale de fotbal a Romaniei, cu mesajul \”United\”. Si Afrojak si Martin Garrix au mai facut parte din line-up-ul Untold si s-au declarat incantati de experienta din Romania.

Anul trecut, la cea de-a doua editie Untold de la Cluj-Napoca au participat peste 70.000 de oameni din toata tara si de peste hotare.

Publicitate
banner we radio