Ştiri locale

VIDEO. 7 – misterul durerii şi căderii unui om

Din 17 mai, Trupa lui \”Andrei Mureşanu\” o să vă tot aştepte la 7. Nu, nu e vorba de ora de începere a unei reprezentaţii, 7 este chiar titlul premierei semnate de Sebastian Marina, care, după ce a străbătut cele Şapte etaje ale nuvelei lui Dino Buzzati, a descoperit în Cazul clinic dramatizat de scriitorul italian o altă variantă a poveştii lui Giovanni Corte. Povestea unui Pacient care poate purta numele fiecăruia dintre noi – povestea unui om viu şi totuşi îngropat, îngropat în suferinţă. Suferinţa unei pierderi.

În căutarea unui leac pentru chinuitoarea sa febră, un Pacient ajunge într-o clinică organizată pe 7 etaje, în funcţie de gravitatea bolii celor ce o frecventează. Pacientul este primit la etajul 7, acolo unde bolnavii au un viitor, dar spitalul funcţionează după un mecanism iraţional şi absurd, care îi amplifică degradarea. Mereu amăgit şi hărţuit, Pacientul se simte singur şi dezarmat, într-un univers haotic, cu oameni ciudaţi şi derutaţi, în care nimeni nu poate conta pe nimeni. Pierderea în corpul labirintic al spitalului coincide cu prăbuşirea în hăul lăuntric al Pacientului, acolo unde stă ascuns secretul durerii şi căderii sale.

Publicitate

7 este un spectacol despre captivitatea unui suflet la graniţa dintre două lumi, acolo unde realul şi irealul devin imposibil de despărţit.

Bilete poţi cumpăra online de >>> AICI <<<

Publicitate
banner we radio